Om Enjoy

Enjoy Bonusguiden har siden lanseringen i 2004 utviklet seg til å bli Norges største og mest omfattende fordelskonsept er med sine 2.500 brukersteder fordelt på 12 regioner. Enjoy gir høye rabatter i butikker du bruker til vanlig. Med Enjoy sparer du altså mye penger ved å bare handle som normalt.

Enjoy selges som en inntektsbringende aktivitet gjennom lag og foreninger, der vi bidrar med midler til alt fra store klubber med mange hundre medlemmer til enkeltlag med 10 spillere. For våre fordelspartnere ønsker vi å bidra til mer lokal handel, samtidig som vi knytter næringslivet og den lokale idretten tettere sammen. Med Enjoy sparer du ikke bare penger selv, men er også med å støtte idretten og næringslivet i ditt lokalmiljø.

Enjoy Bonusguiden eies og driftes av Pecto Media AS som inngår i mediehuset European Loyalty Systems (ELS). Selskapene i ELS har siden 1991 vært markedsledende innen en rekke fordels-og lojalitetssystemer, samt utvalgte nisjemedier. I tillegg til våre samarbeidspartnere gjennom Enjoy, er våre kunder en rekke kommuner, samt store aktører som Nestlé, Vattenfall og DNB. ELS har 40 ansatte på våre kontorer i Oslo og Gøteborg og hadde en omsetning på MNOK 40 i 2017.