Gangen i dugnaden

1. Foreningen bestemmer seg for å selge Enjoy
Vi møter dere mer enn gjerne for å fortelle om vårt konsept. Et informasjonsmøte, enten det er med et styre, daglig leder eller dugnadsansvarlig, er helt uforpliktende. Har dere allerede bestemt dere for å selge Enjoy, er det bare å kontakte oss. Vi har et begrenset antall guider vi ønsker å fordele jevnt utover i de ulike områdene, så det kan lønne seg å være tidlig ute.

2. Vi leverer guidene personlig til foreningen
Vi leverer guidene der det måtte passe dere, som oftest på klubbhuset eller hjemme eller på jobben til den som er ansvarlig for dugnaden. Sammen med guidene leveres også salgsbrev (se Salgshjelp) som vi trykker opp for dere i forkant. Er det første gang dere selger Enjoy, stiller vi gjerne opp på et lagleder- eller foreldremøte for å informere om konseptet.

3. Salg av Enjoy gjennom foreningens medlemmer
Vi anbefaler en salgsperiode på mellom fjorten dager og tre uker fra medlemmene mottar guidene.

4. Etterbestilling eller retur
Dersom dere trenger flere guider leveres disse til dere innen få dager etter mottatt etterbestilling. Har dere guider til overs returneres disse til oss.

5. Oppgjør
Først etter at salgsperioden er over og dere har fått inn pengene fra medlemmene betaler dere til oss. Dere betaler kun for det faktiske antallet dere har solgt.